Onze Diensten

Waarom wij ontzorgen

Veel ondernemers, met name u als Zelfstandig Professional, hebben de handen vol met het dagelijks vak, waarin zij goed in zijn.
De Zelfstandig Professional is dan ook de Vakman/Vakvrouw.

Maar de administratie moet ook gebeuren en dit is werken met droge cijfers. Vaak vindt de ZP'er dit niet leuk, maar een noodzakelijk kwaad.

Administratie uitbesteden kan duur zijn, daarom helpen wij u, als Zelfstandig Professional, om op een eenvoudige wijze uw administratie keurig voor te bereiden, zodat uw boekhouder deze kan verwerken en de belastingaangiften kan verzorgen.

Voor u een zorg minder en u kunt zich bezighouden met uw eigenlijke vakwerk.

Persoonlijke benadering is onze kracht.
Nieuwe klanten werven


Door onze jarenlange ervaring in het werken voor o.a.multinationals *) kunnen wij u helpen om, samen met u, meer klanten aan uw bedrijf te binden.

Ook kunnen wij u helpen met het opzetten Power Point Presentaties en het maken van uw eigen website om via deze wegen meer bedrijven/klanten aan u te binden.

*)   Vanaf 1970 tot 2014 ervaring opgedaan in het vervoeren van   personen, met name directieleden, voor Unilever, Shell, BP, MSD, DDB, diverse Banken en vele andere bedrijven.
Tevens werd  het discreet vervoeren van VIP's en filmsterren aan ons toevertrouwd.Persoonlijke benadering is onze kracht.
VVE Simpel

Voor kleine VvE's de hulp om deze te beherenPersoonlijke benadering is onze kracht.